You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...Vuurwerk Van Langen, hét adres voor vuurwerk in de regio Wijchen

Groot assortiment vuurwerk

Vuurwerk Van Langen is hét adres voor het mooiste en beste vuurwerk als u in Wijchen en omgeving woont. We hebben een grote collectie siervuurwerk en knalvuurwerk, zowel in pakketten als los. Bekende vuurwerkmerken die we verkopen zijn o.a. WECO Feuerwerk en Proline Fireworks. En we hebben voor iedere beurs wel iets moois.

Vuurwerk Van Langen, goed bereikbaar

Onze winkel is prima bereikbaar en goed vindbaar, en ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Wijchen. Onze winkel bevindt zich op Hoogstraat 16 in Overasselt (tegenover de kerk). Gratis parkeren kan voor de deur.

Vuurwerkfilmpjes

We hebben verschillende vuurwerkfilmpjes die een goede indruk geven van veel van het vuurwerk dat we verkopen. Laat uzelf ook overtuigen van dit mooie assortiment!

Verkoop online en in de winkel

U heeft bij ons de mogelijkheid om online te bestellen of om uw vuurwerk uit te komen zoeken in onze winkel. Wilt u er zeker van zijn dat uw vuurwerk naar keuze gegarandeerd aanwezig is, dan kunt u er t/m 30 december voor kiezen om online uw bestelling te plaatsen. U betaald gemakkelijk, snel en veilig met iDeal of één van de andere betaalmethoden. Bovendien kunt u online profiteren van diverse actie's! U kunt vervolgens deze bestelling bij ons ophalen op de vuurwerkverkoopdagen. Zoekt u uw vuurwerk liever uit in onze winkel? Bezoek onze winkel dan tijdens de ruime openingstijden op de vuurwerkverkoopdagen. Ook dan zijn er volop aanbiedingen (outlet) tot wel 50% korting! Wij adviseren u graag bij het vinden van geschikt vuurwerk.

Graag tot ziens bij de vuurwerkverkoopdagen van 29 t/m 31 december, tussen 8.00 en 20.00 uur! Vuurwerk Van Langen, Hoogstraat 16, Overasselt.