You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...Vuurwerk Van Langen, hét adres voor vuurwerk in de regio Nijmegen

Assortiment vuurwerk

Vuurwerk Van Langen is hét adres voor het mooiste en beste vuurwerk als u in (regio) Nijmegen woont. We hebben een grote collectie vuurwerk, van sier- tot knalvuurwerk en zowel verkrijgbaar in pakketten als los. Of u nou veel of weinig te besteden heeft, wij bieden voor iedere beurs wel iets moois. Bekende vuurwerkmerken die we verkopen zijn o.a. WECO Feuerwerk en Proline Fireworks.

Bereikbaarheid Vuurwerk Van Langen

U vindt onze winkel aan de Hoogstraat 16 in Overasselt (tegenover de kerk). Onze winkel is prima bereikbaar en goed vindbaar, op gemiddeld 15 autominuten van Nijmegen. Er zijn voldoende én gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Vuurwerkfilmpjes

Om een indruk te krijgen van het vuurwerk dat wij verkopen, vindt u op onze website verschillende vuurwerkfilmpjes. Laat uzelf ook overtuigen van dit mooie assortiment!

Verkoop online en in de winkel

U heeft bij ons de keuze voor online bestellen of kopen in de winkel. Tot en met 30 december kunt u uw bestelling online plaatsen. Uw vuurwerk naar keuze is dan gegarandeerd aanwezig en op te halen tijdens de vuurwerkverkoopdagen. Betaling is gemakkelijk, snel en veilig met o.a. iDeal. Bovendien kunt u gebruik maken van de diverse actie's als u online besteld! Zoekt u uw vuurwerk liever uit in onze winkel? Kom dan tijdens de ruime openingstijden van de vuurwerkverkoopdagen naar onze winkel. Ook dan zijn er volop aanbiedingen (outlet) tot wel 50% korting! Wij helpen u graag bij het vinden van passend vuurwerk.

Graag tot ziens bij de vuurwerkverkoopdagen van 29 t/m 31 december, tussen 8.00 en 20.00 uur! Vuurwerk Van Langen, Hoogstraat 16, Overasselt.