You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...Binnenkort kunt u online bestellen. Kom snel terug!

 

Vuurwerk Van Langen, hét adres voor vuurwerk in de regio Grave

Groot assortiment vuurwerk

Vuurwerk Van Langen is hét adres voor het mooiste en beste vuurwerk als u in (omgeving) Grave woont. We hebben een grote collectie sier- en knalvuurwerk, zowel verkrijgbaar in pakketten als los. Voor ieder budget is er wel iets moois. Bekende vuurwerkmerken die we verkopen zijn o.a. WECO Feuerwerk en Proline Fireworks.

Vuurwerk Van Langen, goed bereikbaar

Onze winkel is uitstekend bereikbaar en ligt op nog geen 10 autominuten vanaf Grave. Onze winkel bevindt zich op Hoogstraat 16 in Overasselt (tegenover de kerk). U kunt gratis parkeren voor de deur.

Vuurwerkfilmpjes

Op onze website staan verschillende vuurwerkfilmpjes die een goede indruk geven van veel van het vuurwerk dat we verkopen. Laat uzelf ook overtuigen van ons mooie assortiment!

Verkoop online en in de winkel

Bij ons heeft u de keuze voor online bestellen of kopen in de winkel.

Tot en met 30 december kunt u uw bestelling online plaatsen. Uw vuurwerk naar keuze is dan gegarandeerd aanwezig en op te halen tijdens de vuurwerkverkoopdagen. Betaling is gemakkelijk, snel en veilig met o.a. iDeal. Bovendien kunt u gebruik maken van de diverse actie's als u online besteld! Zoekt u uw vuurwerk liever uit in onze winkel? Bezoek onze winkel dan tijdens de extra ruime openingstijden op de vuurwerkverkoopdagen. Ook dan zijn er volop aanbiedingen (outlet) tot wel 50% korting! Wij adviseren u graag bij het vinden het vuurwerk dat u wenst.

Graag tot ziens bij de vuurwerkverkoopdagen van 29 t/m 31 december, tussen 8.00 en 20.00 uur! Vuurwerk Van Langen, Hoogstraat 16, Overasselt.