You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...Vuurwerk Van Langen, hét adres voor vuurwerk in de regio Malden

Groot assortiment vuurwerk

Vuurwerk Van Langen is hét adres voor het mooiste en beste vuurwerk als u in (omgeving) Malden woont. We hebben een grote collectie sier- en knalvuurwerk, zowel verkrijgbaar in pakketten als los. Voor ieder budget is er wel iets moois. Bekende vuurwerkmerken die we verkopen zijn o.a. WECO Feuerwerk en Proline Fireworks.

Vuurwerk Van Langen, goed bereikbaar

Onze winkel is uitstekend bereikbaar en ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Malden. Onze winkel bevindt zich op Hoogstraat 16 in Overasselt. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Vuurwerkfilmpjes

Op onze website kunt u verschillende vuurwerkfilmpjes bekijken die een goede indruk geven van veel van het vuurwerk dat we verkopen. Laat uzelf ook overtuigen van ons mooie assortiment!

Verkoop online en in de winkel

Bij ons heeft u de mogelijkheid om online te bestellen of om uw vuurwerk direct te kopen in onze winkel.

Wilt u er zeker van zijn dat uw vuurwerk naar keuze gegarandeerd aanwezig is, dan kunt u er t/m 30 december voor kiezen om online een bestelling te plaatsen. U betaald gemakkelijk, snel en veilig met iDeal of één van de andere betaalmethoden. Bovendien kunt u online profiteren van diverse actie's! U kunt vervolgens deze bestelling bij ons ophalen op de vuurwerkverkoopdagen.

Zoekt u uw vuurwerk liever uit in onze winkel? Bezoek onze winkel dan tijdens de extra ruime openingstijden op de vuurwerkverkoopdagen. Ook dan zijn er volop aanbiedingen (outlet) tot wel 50% korting! Wij adviseren u graag bij het vinden het vuurwerk dat u wenst.

Graag tot ziens bij de vuurwerkverkoopdagen van 29 t/m 31 december, tussen 8.00 en 20.00 uur! Vuurwerk Van Langen, Hoogstraat 16, Overasselt.